Wypieki tworzone w duchu homemade stanowią dziś ciekawą opcję dla produktów cukierniczych oferowanych na rynku. Analogicznie jak w przypadku sklepowej żywności, ciasta i torty dostępne w masowej sprzedaży powstają z wykorzystaniem konserwantów, polepszaczy smaku, spulchniaczy czy różnego rodzaju fixów. Wyroby te, jak należałoby się spodziewać, nie będą w stanie uzyskać walorów smakowych odpowiadających babcinym wypiekom. Na stronie Jak Na Drożdżach proponuję Państwu ciasta kruche, torty, tarty, brownie oraz zestawy okazjonalne wykonywane z użyciem jedynie naturalnych składników. Moje ciasta i torty powstają na bazie własnoręcznie przygotowanego twarogu, serka mascarpone, cukru waniliowego, z wykorzystaniem owoców sezonowych bądź pochodzących z domowych przetworów. To zaledwie część listy komponentów, które przesądzają o niepowtarzalnym smaku moich wypieków. Zapraszam na stronę osoby z Wrocławia i okolic, zainteresowane domowymi wypiekami. Zamówienie na ciasta i torty można składać poprzez formularz dostępny w zakładce kontakt bądź telefonicznie. Do wyboru różne wielkości. Zachęcam także do oglądania najświeższych zdjęć moich ciast i tortów.